Financiering

Bent u op zoek naar een passende financiering? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben al vele ondernemingen geholpen bij het vinden van een passende financiering.

Naast bancaire financiering is er een scala van mogelijkheden; een donatie, een lening in familie- of vriendenkring, voorfinanciering van productie tot aan het financieren via de uitgifte van aandelen.

Ook kan worden gedacht aan het verkopen van gerealiseerde of nog te realiseren omzet, waardoor uw werkkapitaal wordt geoptimaliseerd en een seizoenspatroon kan worden opgevangen.

Hessels Consulting legt u de voor- en nadelen haarfijn uit.

Crowdfunding

Crowdfunding is veel meer dan alleen een financieringsinstrument. Naast de vele verschillende vormen van crowdfunding, kan het netwerkeffect en de aandacht bij een succesvolle campagne van grote waarde zijn voor uw naam en uw product!

Wist u dat er veel meer mogelijkheden zijn dan een ‘gewone’ annuïtaire lening, zoals die vaak wordt aangeboden door de bank?

Bij crowdfunding is het mogelijk een leenvorm te kiezen die naadloos aansluit op de fase waarin uw bedrijf zich bevindt. Zo is er voor de starter de groeilening. Deze biedt als voordeel dat er in de beginperiode nog niet afgelost hoeft te worden. Voor ondernemingen die hard groeien en daarmee al hun kapitaal willen inzetten op groei kan een converteerbare lening interessant zijn. Speciaal voor vastgoedondernemers is er de vastgoedlening en tot slot is er de aflossingsvrije lening.

Afhankelijk van uw specifieke behoefte helpt Hessels Consulting u bij het vinden van de meest geschikte financieringsoplossing.

De waarde van een succesvolle campagne

Wanneer uw leningaanvraag is goedgekeurd, wordt er vaak gedacht dat ‘de buit binnen is’. Niet waar!

Wist u dat een goed uitgevoerde crowdfunding campagne voor uw onderneming van onschatbare waarde kan zijn? Niet alleen heeft u via deze weg een uitgelezen kans om uw onderneming (nog) eens goed op de kaart te zetten en (extra) klandizie te realiseren, u heeft ook de mogelijkheid om úw doelgroep direct te bereiken. Het netwerkeffect van de ‘crowd’ kan dit bereik nog eens verder vergroten.

Grijp deze kans aan en bel ons!

0
tevreden bedrijven

Sinds 2015 realiseren wij voor bedrijven succesvolle crowdfunding campagnes.
Wij hielpen al vele bedrijven met een geslaagde campagne waardoor zij hun plannen konden realiseren.