Het toetsen van uw prognose

U heeft een financieringsbehoefte en nu vraagt de beoogde geldverstrekker om een financiële prognose, welke getoetst is door een onafhankelijke derde?
Of u wilt uw financiële prognose eens laten kritisch laten bekijken door een deskundige, alvorens u van start gaat?

Dan bent u bij Hessels Consulting aan het juiste adres!

Onze deskundige Robert Hessels is gecertificeerd financieel analist (CFA) en heeft een ruime praktijkervaring opgebouwd met het toetsen van financiële plannen.

Sinds 2015 is hij werkzaam als begeleider van MKB-ondernemers en als kredietbeoordelaar van crowdfunding aanvragen. Inmiddels heeft Robert al meer dan 250 financieringsaanvragen voorbij zien komen. Hij weet dus wat belangrijk is voor de ondernemer om aan te denken en hij weet waar financiers specifiek op letten bij de beoordeling.

De ondernemer stelt de prognose altijd zelf op, gebaseerd op zijn of haar eigen onderzoek. Wij kunnen u helpen met het juiste template en het verbeteren van de onderbouwing. Daarna bekijken wij met een kritische blik of de uiteindelijk versie van de prognose haalbaar wordt geacht.

Hiermee heeft u niet alleen zelf meer grip op de toekomst, ook kan dit het aantrekken van een financiering vergemakkelijken.

Neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord en het eerste contact is altijd gratis.

“Failing to plan, is planning to fail”